Welcome, Guest
Username: Password: Secret Key Remember me
Welcome to the Renault Kadjar Forum!

Tell us and our members who you are, what you like and why you became a member of this site.
We welcome all new members and hope to see you around a lot!
  • Page:
  • 1

TOPIC: iOS13 with Rlink issues

iOS13 with Rlink issues 1 month 3 weeks ago #1

  • michael.tsai
  • michael.tsai's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 19
  • Karma: 1
  • Thank you received: 1
Has anyone updated to iOS13 or iOS13.1 for iphones? Bluetooth music is not linking and the connection kept dropping on and off. I have tried reset network setting, removed and reconnect to Rlink... Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

iOS13 with Rlink issues 1 month 2 weeks ago #2

  • darenh
  • darenh's Avatar
  • Offline
  • Premium Member
  • Premium Member
  • Posts: 96
  • Karma: 7
  • Thank you received: 46
With the reports I’m getting and certainly on V7 there’s a conflict somewhere.
V2 300 appears to be stable.
V7 has issues, I’m guessing it can’t do two things at the same time and hasn’t got the memory allocation for the info delivered from the phone.

Once rlink has dropped the BT 4 or 5 times it seethes for phone only no music or streaming link.

If the rlink is reset and the BT connections deleted in both devices, then pair up again it works, but only unit the car is turned off.

Apparently if the option ‘sync contacts’ is disabled at the phone it works, not tested.

I’ve just gone to iOS 13.1.1 this morning but haven’t tried that yet. I have however reported such faults on my open faults thread with RUK, here’s hopping they can sort this one out fast along with the other bugs I’ve being testing.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

iOS13 with Rlink issues 1 month 2 weeks ago #3

  • michael.tsai
  • michael.tsai's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 19
  • Karma: 1
  • Thank you received: 1
Thanks Darren, yes my RLink is V7. Just updated iPhone to 13.1.1 on Sat, it worked at the beginning, however it stop linking for the past 2 days............ I hope someone is reporting to Rlink or Apple to get this fixed soon, thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

iOS13 with Rlink issues 1 month 2 weeks ago #4

  • darenh
  • darenh's Avatar
  • Offline
  • Premium Member
  • Premium Member
  • Posts: 96
  • Karma: 7
  • Thank you received: 46
I had a conversation with my RUK rep, they are aware.
Apple released an other update 13.1.2 which has got a BT fix in it. Let’s hope this has fixed it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

iOS13 with Rlink issues 1 month 2 weeks ago #5

  • michael.tsai
  • michael.tsai's Avatar Topic Author
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 19
  • Karma: 1
  • Thank you received: 1

darenh wrote: I had a conversation with my RUK rep, they are aware.
Apple released an other update 13.1.2 which has got a BT fix in it. Let’s hope this has fixed it.


Thanks, I tried 13.1.2, it didn't work either, like the last version, only worked at the beginning. Hope they get it fixed soon.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

iOS13 with Rlink issues 4 weeks 17 hours ago #6

  • nordicgod
  • nordicgod's Avatar
  • Offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 1
  • Thank you received: 0
Anyone updated to 13.1.3 and does that fix it?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.059 seconds